Odprt je prijavni rok za vpis v podiplomske študijske programe za študijsko leto 2020/2021.  MFDPŠ razpisuje dva magistrska študijska programa 2. stopnje Management znanja ter Vodenje in kakovost v izobraževanju ter doktorski študijski program 3. stopnje Management znanja.

Kaj nudi študij na MFDPŠ?

  • sodobno in uporabno znanje managementa, poslovnih ved, učenja in izobraževanja,
  • redni študij brez šolnine,
  • študij prilagojen zaposlenim,
  • vključevanje gostov iz prakse,
  • študij podprt z mednarodno dimenzijo in e-okoljem, idr.

Študijski program 2. stopnje Management znanja se izvaja kot redni študij, ki je brezplačen tudi za zaposlene ne glede na starost, ter kot izredni študij. Študijski program 2. stopnje Vodenje in kakovost v izobraževanju ter študijski program 3. stopnje pa se izvajata kot izredni način študija.

V drugem prijavnem roku za magistrski program Management znanja, ki bo potekal od 15. septembra do 19. septembra, so še prosta mesta na izrednem študiju in mesta za Slovence brez slovenskega državljanstva in tuje državljane držav nečlanic EU.

Drugi prijavni rok za magistrski program Vodenje in kakovost v izobraževanju bo potekal od 15. do 23. septembra.

Drugi prijavni rok za doktorski program Management znanja bo potekal do 19. septembra.

Več informacij o prijavi in vpisu si lahko preberete tukaj. Za dodatne informacije smo vam na voljo v Referatu za študij na elektronskem naslovu referat@mfdps.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni!

Želite biti obveščeni o novostih?