Kandidate za vpis na podiplomski študij 2022/23 obveščamo, da MFDPŠ razpisuje dva magistrska študijska programa 2. stopnje Management znanja ter Vodenje in kakovost v izobraževanju ter doktorski študijski program 3. stopnje Management znanja.

Kaj nudi študij na MFDPŠ?

  • sodobno in uporabno znanje
  • vključevanje gostov iz prakse
  • študij podprt z mednarodno dimenzijo
  • študij prilagojen zaposlenim
  • učenje podprto z e-okoljem

Študijski program 2. stopnje Management znanja se izvaja kot redni študij, ki je brezplačen tudi za zaposlene ne glede na starost, ter kot izredni študij. Kliknite tukaj za razpis. Prijavni rok je odprt! Vabimo tudi na online informativni dan: 18. 8. ob 16.00.

Študijski program 2. stopnje Vodenje in kakovost v izobraževanju se izvaja kot izredni način študija na daljavo. Kliknite tukaj za razpis. Prijavni rok je odprt! Online informativni dan bo 24. 8. ob 17.00.

Doktorski program se izvaja v angleškem jeziku kot izredni način študija na daljavo. Prijava že poteka, več tukaj. Online informativni dan bo 23. 8. ob 18.00.

Za dodatne informacije smo vam na voljo v Referatu za študij na elektronskem naslovu referat@mfdps.si. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Želite biti obveščeni o novostih?
Skip to content