Drugi prijavni rok za dodiplomski študij

Kandidate za vpis na dodiplomski študij za 2023/24 obveščamo, da bomo v drugem prijavnem roku še imeli prosta mesta za vpis na univerzitetnem programu Ekonomija v sodobni družbi ter na visokošolskem strokovnem programu Poslovanje v sodobni družbi. 

Drugi prijavni rok za vpis v 1. letnik bo potekal od 21. do 25. avgusta 2023. Prosta mesta bodo tako za redni kot za izredni študij. Natančno število prostih mest bo objavljeno 18. avgusta 2023 na naši spletni strani.

Zakaj na MFDPŠ?

  • interdisciplinarno teoretično znanje in veliko praktičnih izkušenj,
  • študiraš po trimestrih, pomeni, da potekajo največ trije predmeti hkrati,
  • v študijski proces so vključena številna partnerska podjetja,
  • veliko ekskurzij, delavnic s strani strokovnjakov iz prakse, projektov za naročnike,
  • učenje, podprto z e-okoljem,
  • brezplačen študij v Celju.

Kdo se lahko prijavi?

V drugem prijavnem roku se na še prosta vpisna mesta lahko prijavijo kandidati, ki se niso prijavili v prvem prijavnem roku ali se niso uvrstili v nobenega od v prvi prijavi naštetih študijskih programov ali se niso vpisali v študijski program, v katerega so bili sprejeti v prvem prijavnem roku, oziroma so se iz tega študijskega programa izpisali do vključno 17. avgusta 2023.

Več informacij o prijavi in vpisu si lahko preberete tukaj. Za dodatne informacije smo vam na voljo v Referatu za študij na elektronskem naslovu referat@mfdps.si ali na telefonski številki 03 425 82 40.

Skip to content