Magister managementa izobraževanja

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije vabi k vpisu v magistrski študijski program Vodenje in kakovost v izobraževanju za študijsko leto 2019/2020. Enoletni program študente usposablja za odgovorna delovna mesta v izobraževanju in drugih sorodnih področjih, pri katerih sta vodenje in kakovost ključnega pomena na ravni posameznika, organizacije in izobraževalnega sistema.

Izvedba programa je prilagojena zaposlenim, saj je polovica programa je izvedena s srečanji v živo, povprečno 2 krat mesečno v popoldanskem času v Celju, drugi del je izveden v e-okolju. Predmeti si sledijo zaporedno od oktobra do konca junija, študente spodbujamo k sprotnemu opravljanju obveznosti. Več informacij o programu najdete v priloženem letaku.

Vabimo vas na informativni dan, ki bo v četrtek, 22. avgusta, ob 16.00 na MFDPŠ, Mariborska cesta 7, Celje. Prvi prijavni rok za vpis poteka do 6. septembra.

Prav tako vas vabimo na brezplačno strokovno srečanje, ki bo potekalo 12. septembra 2019. Več informacij najdete tukaj.

Več informacij o prijavi in vpisu najdete tukaj. Za dodatne informacije smo vam na voljo v Referatu za študij na elektronskem naslovu referat@mfdps.si.