Vabilo na zaključno konferenco projekta o razvoju mehkih veščin študentov

University College of Enterprise and Administration in Lublin (Poljska), Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije (Slovenija), Instituto Politécnico de Setúbal (Portugalska) in Technische Hochschule Deggendorf (Nemčija)

vabijo na zaključno konferenco projekta

»Mehke veščine študentov«

v četrtek, 14. januarja 2021, od 10.30 dalje v MS Teams

Mednarodni konzorcij visokošolskih zavodov s Poljske, Slovenije, Portugalske in Nemčije vas vabi, da se udeležite mednarodne virtualne konference “Mehke veščine študentov”, ki bo organizirana 14. januarja 2021 in izvedena v okolju MS Teams.

Glavni cilj konference je promocija in razširjanje izdelkov, razvitih v okviru projekta Erasmus + KA2 Strateško partnerstvo “Sistem podpore akademskim učiteljem v procesu oblikovanja mehkih veščin svojih učencev”.

Med konferenco bo predstavljeno inovativno orodje za oblikovanje mehkih veščin študentov. Orodje je razvil zgoraj omenjeni mednarodni konzorcij visokošolskih zavodov.

PROGRAM: Na povezavi najdete podroben dnevni red konference.

PRIJAVA: Za prijavo izpolnite obrazec za prijavo, ki je na voljo prek povezave: “Mehke veščine študentov” – Mednarodna spletna konferenca, 14.01.2021 (google.com)

Podrobne informacije o projektu, njegovih ciljih in razvitih izdelkih najdete na povezavi: DOMOV | Podporni sistem (wixsite.com)

Udeležba na konferenci je brezplačna. Delovni jezik je angleščina.
Konferenca bo organizirana prek programske opreme MS Teams – vsak udeleženec, ki se bo prijavil prek zgornje povezave, bo prejel povabilo za sodelovanje na dogodku (največ 3 dni pred konferenco).

Kontaktna oseba:
Jacek Lis, University College of Enterprise and Administration in Lublin
+48 81 45 29 440, j.lis@wspa.pl

vabilo

Skip to content