Vabilo na predstavitev doktorskih disertacij

MFDPŠ vabi na predstavitev dveh doktorskih disertacij.  V sklopu doktorskega seminarja bosta preko videokonferenčnega sistema ZOOM v četrtek, 25. avgusta 2022 potekali predstavitvi dveh doktorskih disertacij:

  • ob 17.00 bo študentka Mateja Kržin predstavila doktorsko disertacijo z naslovom »Analiza dejavnikov vključevanja v vseživljenjsko učenje na področju storitev komplementarne in alternativne medicine (KAM); Študija primera – Slovenija«, ki jo je pripravila pod mentorstvom  prof. dr. Nade Trunk Širca in somentorstvom doc. dr. Katarine Babnik. Predstavitev bo potekala v slovenskem jeziku.
  • ob 18.30 bo študent Artan Sadiku predstavil doktorsko disertacijo z naslovom » Digitalization of banking services in Kosovo: trends and comparison with the selected countries«, ki jo je pripravil pod mentorstvom prof. dr. Dušana Lesjaka. Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

Predstavitev je namenjena seznanitvi javnosti in posredovanju povratne informacije študentu za razjasnitev dilem, dopolnitev in izboljšave disertacije. Prisotnost na predstavitvi je potrebno najaviti na elektronski naslov study@mfdps.si.

Vljudno vabljeni!

Skip to content