Povabilo k udeležbi: mednarodna znanstvena konferenca MakeLearn, TIIM & PIConf 2024

Spoštovani študenti in diplomanti MFDPŠ,

prepričani smo, da smo v času študija nekatere med vami spodbudili k poglobljenemu raziskovanju področja ekonomije, poslovnih ved in managementa.

Verjamemo, da med vašim študijem v okviru seminarskih, projektnih, diplomskih in magistrskih nalog nastajajo dobre raziskovalne naloge, ki bi lahko bile zanimive tudi za širšo javnost.

Vabimo vas, da pripravite prispevek (samostojno ali v soavtorstvu) in ga predstavite na mednarodni znanstveni konferenci MakeLearn, TIIM & PIConf 2024 »Artificial Intelligence For Human-Technologies-Economy Sustainable Development« (več informacij o konferenci na http://makelearn.mfdps.si/), (23.-25. 5. 2024 v Lublinu na Poljskem in vzporedno v e-okolju Zoom). Organizator konference je MFDPŠ v partnerstvu s tremi tujimi univerzami.

Več informacij o programu, prijavi in oddaji prispevka tudi na spletni strani makelearn.issbs.si.

Rok za registracijo in oddajo prispevka je do 29. 2. 2023 (z možnostjo podaljšanja) preko povezave https://www.openconf.org/mltiimpiconf2024/author/submit.php

Študenti in diplomanti MFDPŠ za udeležbo na konferenci in sodelovanje s prispevkom na plačajo kotizacije.

Prispevki so objavljeni v konferenčnem zborniku in vpisani v COBISS, najboljši prispevki pa so povabljeni tudi k objavi v mednarodnih znanstvenih revijah.

Veselimo se vašega sodelovanja. Vabljeni ste tudi k udeležbi na plenarnih dogodkih in forumih konference o zanimivih temah.

Skip to content