Natečaj za najboljšo poslovno idejo

Spoštovani študenti MFDPŠ,

podjetje Carantania Invest d.o.o. razpisuje natečaj za najboljšo „Poslovno idejo” z najboljšim „Poslovnim načrtom”. Podjetje želi z razpisom spodbuditi posameznike ali skupine, ki imajo ideje, zaznavajo priložnosti, iščejo in vidijo rešitve ter želijo spremeniti svet in življenje vseh nas na bolje z odličnimi poslovnimi idejami. Iščejo se poslovne ideje, ki bodo omogočile dolgoročni razvoj in poslovanje podjetja, ter predvsem samostojno preživetje na trgu.

Lastniku ali skupini lastnikov, ki bodo posredovali najbolje ocenjeno poslovno idejo bo podjetje Carantania Invest omogočila njeno izvedbo in sicer bodo lastnik/lastniki ideje pridobili do 49 % lastništva v novonastalem podjetju s 7.500 EUR ustanovitvenega kapitala (kapital = stanje na TRR) in za 7.500 EUR možnosti vavčerskega načina koriščenja storitev pri poslovnih partnerjih razpisa, ki bodo omogočili lažje poslovanje v prvih letih po začetku poslovanja.

Pogoj za sodelovanje na natečaju je elektronska prijava, katero pošljete na e – mail naslov podjetnistvo@mfdps.si do 11. septembra.

Vljudno vabljeni!