Ponosno sporočamo, da je naša fakulteta  15. junija 2024 dobila novega dekana, prof. dr. Kristijana Breznika. Dr. Breznik prinaša bogate izkušnje in svežo vizijo, ki bo vodila našo fakulteto k novim uspehom in priložnostim.

Ob tej priložnosti je dekan sporoča:
“Kot dekan sem ponosen, da vas lahko povabim k odkrivanju vsega, kar ponuja naša fakulteta. Naša fakulteta ni le prostor učenja, temveč tudi stičišče idej, sodelovanja in osebne rasti. Verjamem, da je vsak posameznik, ki prestopi prag naše fakultete, deležen izjemne podpore in priložnosti za razvoj. S široko paleto programov, ki pokrivajo različna področja, vrhunskimi profesorji in sodobno infrastrukturo, si prizadevamo ustvariti okolje, kjer lahko vsakdo doseže svoj polni potencial. Naša vizija je ustvariti skupnost, ki spodbuja kreativnost, kritično mišljenje in reševanje kompleksnih izzivov našega časa. Vabim vas, da se nam pridružite in odkrijete številne možnosti, ki jih ponujamo. Bodisi kot bodoči študenti, raziskovalci ali partnerji – veseli bomo vašega obiska in sodelovanja. Skupaj bomo gradili prihodnost, ki temelji na znanju, inovacijah in medsebojnem spoštovanju.”

Naš novi dekan se zaveda pomembnosti vzpostavljanja okolja, ki spodbuja kreativnost, inovativnost in kritično mišljenje. Z raznovrstnimi programi, vrhunskim akademskim kadrom in sodobno infrastrukturo bomo še naprej zagotavljali visoko kakovost izobraževanja ter raziskovalno odličnost.

 

Skip to content