Mednarodna zanstvena konferenca MakeLearn, TIIM & PIConf

Med 18. do 20. majem 2023 je potekala vsakoletna mednarodna znanstvena konferenca MakeLearn, TIIM & PIConf, ki je letos potekala na Malti. Naslov letošnje konference je bil Economic, Social and Environmental Sustainability: the Role of Technology and Political Dialogue. To mednarodno znanstveno srečanje je združilo cenjene raziskovalce, znanstvenike in strokovnjake iz različnih strok ter spodbudilo živahno izmenjavo znanja in idej. Vključevanje izkušenj akademikov in praktikov z vseh celin spodbuja tudi razpravo in izmenjavo znanja (formalne seje in družabni dogodki) in ponuja različne priložnosti za objavljanje. Konference se je udeležilo več kot 200 udeležencev iz 37 držav, ki so predstavili 132 konferenčnih prispevkov na kraju samem ali preko spleta.

Konferenca MakeLearn, TIIM & PIConf se je izkazala kot izjemna platforma za interdisciplinarne razprave in raziskovanje najsodobnejših raziskav na področjih managementa, ekonomije, družboslovja, tehnologije in inovacij. Udeleženci so bili deležni raznolikih predstavitev, osrednjih govorov, delavnic in priložnosti za mreženje, kar je zagotovilo resnično bogato izkušnjo.

Počaščeni smo bili, da smo na konferenci gostili vrsto uglednih govorcev, ki so delili svoja neprecenljiva spoznanja in strokovno znanje. Tukaj je nekaj pomembnih govornikov, ki so obogatili dogodek:

  • dr. Pierpaolo Limone, rektor spletne univerze Pegaso, Italija, prof.
  • dr. Jay Liebowitz, inavguracijski rezidenčni izvršni direktor za javno službo, Univerza Columbia, Data Science Institute, ZDA,
  • g. Clifton Grima, minister za izobraževanje, šport, mlade, raziskave in inovacije, Malta,
  • dr. Zbigniew Pastuszak, Univerza Maria Curie-Skłodowska, Poljska,
  • dr. Kongkiti Phusavat, Univerza Kasetsart, Tajska,
  • dr. Frederick Kohun, univerza Robert Morris, ZDA,
  • dr. Karim Moustaghfir, Univerza Al Akhawayn v Ifranu, Maroko.

Ti govorniki so skupaj s številnimi drugimi uglednimi raziskovalci podali osupljive predstavitve, ki so osvetlile najnovejši napredek in nastajajoče trende na njihovih področjih. Njihove razprave, ki spodbujajo razmišljanje, so občinstvo navdihnile in opremile s svežimi pogledi.

Iz srca se zahvaljujemo vsem udeležencem, govorcem in organizatorjem, ki so poskrbeli, da je bila konferenca MakeLearn, TIIM & PIConf izjemen uspeh. Vaša neomajna podpora in aktivno sodelovanje sta prispevala k živahnemu intelektualnemu okolju, ki je definiralo ta dogodek.

Vabimo vas, da obiščete spodnjo povezavo, če želite izvedeti več o konferenci.

MAKELEARN, TIIM & PICONF KONFERENCA

Skip to content