Erasmus+ mobilnost študentov s Poljske

Od meseca februarja naprej na MFDPŠ v okviru Erasmus+ mobilnosti za namen študija gostimo dva poljska študenta z ekonomske fakultete partnerske univerze Warsaw University of Life Sciences SGGW.

Margareta Zeber je študentka dodiplomskega študija, medtem ko je Damian Irzyk študent podiplomskega študija. Oba sta navdušena nad tekočo Erasmus+ mobilnostjo in se v Sloveniji in na MFDPŠ počutita sprejeto in dobrodošlo. Za mesto bivanja sta izbrala našo prestolnico Ljubljano, katero opisujeta kot zelo očarljivo mesto s prijetno klimo, ki hkrati ponuja veliko ugodnosti za vsakdanje življenje. Predvsem uživata v živahnosti mesta polnega študentov in kulturnih dogodkov in poleg študijskih obveznosti na MFDPŠ najdeta čas za potovanje po Sloveniji.

Margareta pravi, da je način poučevanja na naši šoli občudovanja vreden. Vsi študenti so na predavanjih vključeni v razprave in imajo vedno priložnost sodelovati v projektih timskega dela, kar je po njenem mnenju odlično. Damijan opisuje naloge, katere so mu bile dodeljene v okviru študijskih obveznosti, kot polne izzivov a hkrati zelo navdihujoče in iz katerih se je veliko novega naučil.