Zagovori zaključnih del

Zagovori potekajo v prostorih MFDPŠ ali preko videokonference Zoom. V kolikor bi zagovoru želeli prisostvovati, željo pravočasno (vsaj en dan pred zagovorom) javite na referat@mfdps.si. V primeru zagovora preko Zooma, vam bomo posredovali povezavo na videokonferenco zagovora. Gost se ob prijavi na videokonferenco identificira z imenom in priimkom.

 

Vrsta zaključnega dela AvtorNaslovMentorDatum in ura zagovora
 Magistrska nalogaNataša BizjakVpliv pravilnika o poklicnih boleznih na upravljanje s človeškimi viriprof. dr. Valerij Dermol 24. 7. ob 14.30 (ZOOM)
 Magistrska naloga Jože KrulecPrimerjalna analiza delovanja javnih komunalnih podjetij v Sloveniji in izbranih državah izr. prof. dr. Drago Dubrovski 25. 7. ob 11.00 (ZOOM)
 Magistrska naloga Katja Kušej Premagovanje gospodarskih izzivov v turbulentnih časih – študija primera managementa znanja prof. dr. Valerij Dermol 5. 8. ob 11.00 (ZOOM)
“MFDPŠ mi je dala trdne osnove in me usmerila v področja, ki me najbolj zanimajo hkrati pa je v meni krepila prezentacijske sposobnosti, Še pomembneje, v meni je vzbudila željo in veselje do nadaljnjega učenja na teh področjih. Menim, da je to ena izmed najpomembnejših stvari, ki ti jih lahko da fakulteta.“
Aljoša Ortl, samostojni analitik na Banki Slovenije
Skip to content