Dodiplomski študij na Mednarodni fakulteti je odlična osnova za dolgoročno uspešno kariero.

Študentom sta na voljo sodobna študijska programa, ki ponujata interdisciplinarno teoretično znanje in veliko praktičnih izkušnj s področja družbenih, ekonomskih, poslovnih in upravnih ved.

Izobraževanje se nenehno aktualizira glede na potrebe na trgu in je zelo povezano z realnim poslovnim okoljem. V študijski proces so tako vključena tudi številna partnerska podjetja. Študenti pridobivajo znanje, ki ga potrebujejo delodajalci, in ustvarjajo prve poslovne vezi.

Ponosni smo na dosežke naših diplomantov. Med njimi je mnogo takšnih, ki so našli atraktivno zaposlitev ali svoje pridobljeno znanje uporabili za lastno poslovno pot.

Odličen karierni start se prične na Mednarodni fakulteti v Celju. Izberi svoj študijski program.

Te zanima kako do 1 mio EUR letno?

Nejc je danes uspešen prodajalec izdelkov v spletnih tržnicah kot so Amazon, eBay, C-Discount in podobne. Iščejo dobre slovenske in evropske proizvajalce, ki imajo izdelke, ki ljudem izboljšujejo življenje. Prodaja v ZDA, Kanadi in po celotni Evropi. Nekaj njihovih izdelkov skladišči Amazon, nekaj pa jih pošiljajo iz njihovega malega skladišča v Sloveniji. Blagovnim znamkam pomaga pri prodaji in grajenju prepoznavnosti blagovne znamke. Ustvarja promet preko 1 mio EUR letno.
Za moj uspeh je bilo ključnih nekaj stvari, ki jih po navadi opisujejo zelo uspešni ljudje: zapisani cilji, močna želja, trdo delo, druženje z drugimi uspešnimi ljudmi, dnevno izobraževanje in vlaganje vase, pogum, vztrajnost in potrpežljivost.
MFDPŠ, kot celotna organizacija, mi je pri uspehu pomagala s svojim zgledom in odnosom do podajanja znanja. Na MFDPŠ nisi bil samo številka, ampak del skupnosti. Celotna fakulteta je poosebljala veščine, ki sem jih opisal zgoraj, saj je bilo vedno čutiti duh uspeha znotraj fakultete. Vedno so bile na sporedu kakšni projekti, gosti iz prakse, ipd. Sam sem se izjemno veliko naučil na fakulteti in pridobil veliko dobrih prijateljstev, Vsi smo geniji v sebi, samo včasih potrebujemo nekoga, da najde v nas najboljše in to je duh MFDPŠ.

Študijska programa 1. stopnje ti omogočita odlično osnovo za uspešno mednarodno kariero:

Portret Nejc Volarič
Nejc Volarič
Prvi diplomant MFDPŠ

Zabeleži si pomembne datume

Februar - marec
1. prijavni rok
6. 2. - 30. 3. 2018
Avgust
2. prijavni dan
22. - 29. 8. 2018
Februar
INFO DAN
9. in 10. 2. 2018

SI ZAMUDIL INFO DNEVE IN ŽELIŠ IZVEDETI VEČ?

Sporočite svoj email in prejeli boste naš klic. Odgovorili vam bomo na vprašanja ali se dogovorili za vaš obisk.