Dodiplomski študij na Mednarodni fakulteti je odlična osnova za dolgoročno uspešno kariero.

Študentom sta na voljo sodobna študijska programa, ki ponujata interdisciplinarno teoretično znanje in veliko praktičnih izkušnj s področja družbenih, ekonomskih, poslovnih in upravnih ved.

Izobraževanje se nenehno aktualizira glede na potrebe na trgu in je zelo povezano z realnim poslovnim okoljem. V študijski proces so tako vključena tudi številna partnerska podjetja. Študenti pridobivajo znanje, ki ga potrebujejo delodajalci, in ustvarjajo prve poslovne vezi.

Ponosni smo na dosežke naših diplomantov. Med njimi je mnogo takšnih, ki so našli atraktivno zaposlitev ali svoje pridobljeno znanje uporabili za lastno poslovno pot.

Odličen karierni start se prične na Mednarodni fakulteti v Celju. Izberi svoj študijski program.

Informacije za kandidate iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Kosova, Severne Makedonije in Črne Gore: Letak studijski programiPrezentacija diplomskih studija 2021/2022

Uspešni alumni

Lucian Perger, naš diplomant, ki je že v času študija prevzel vodenje družinskega podjetja Perger s tradicijo od leta 1757 in ga popeljal med najuspešnejša družinska podjetja v Sloveniji. Podjetje je popeljal iz rokodelskega v podjetje, ki je izrazito inovativno in tudi izvozno naravnano in je s strani ministrstva za kulturo izbrano za nosilca slovenske kulturne dediščine.
V času študija na MFDPŠ sem zelo hitro uvidel, da na fakulteti nisem le številka. Skrb za študente je bila vedno na zelo visokem nivoju, kar mi je bilo zaradi mojega natrpanega urnika izrednega pomena. Poleg študija sem namreč profesionalno igral rokomet in že počasi prevzemal posle v družinskem podjetju. Fakulteta mi je dala številna znanja in širino, ki je v poslovnem svetu poleg izkušenj znatnega pomena. Ravno izkušnje pa so tiste, ki jih fakulteta še posebej v današnjem času zelo dobro predaja na študente, predvsem s številnimi praktičnimi pristopi in primeri iz prakse. Vse to izkušam iz prve roke, saj z veseljem sodelujem v številnih projektih MFDPŠ in tako svoje znanje tudi sam nesebično predajam na študente.

Študijska programa 1. stopnje ti omogočita odlično osnovo za uspešno mednarodno kariero:

Portret Nejc Volarič
Lucian Perger
direktor Perger 1757

Zabeleži si pomembne datume

December 2021
Informativni dan
14. 12. ob 17h, ZOOM
Februar 2022
Informativni dan
11. 2. ob 10h in 16h ter 12. 2. ob 10.00

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ?

Naročiti se želim na
Prejemanje e-obvestil Strinjam se s prejemanjem e-obvestil za namen obveščanja po e-pošti o študijskih programih, dogodkih in novostih in da fakulteta shrani elektronski naslov, ime, priimek in ostale podatke. Več informacij o politiki MFDPŠ o varstvu osebnih podatkov.
Skip to content