Podiplomski študij na Mednarodni fakulteti omogoča odlično priložnost za nadaljevanje študija in možnosti za nove karierne izzive.

Izvajamo enoletni in 2-letni magistrski študij ter 3-letni doktorski študij. Vsi študijski programi omogočajo optimalno kombinacijo delovnih obveznosti in študija. Hkrati pa nudijo možnosti za hiter zaključek in pridobitev magistrske oziroma doktorske izobrazbe.

S študijem si lahko pridobite strokovo znanje s področij managementa, poslovnih ved, učenja in izobraževanja, ter praktične izkušnje s študijami primerov domačih in tujih organizacij. Doktorski študij vam omogoča odlične možnosti za raziskovanje in mednarodno publiciranje.

Na naših podiplomskih študijskih programih je do sedaj diplomirala vrsta uspešnih in v okolju uveljavljenih posameznic in posameznikov. Ti z veseljem ohranjajo stik s fakulteto in se vključujejo v aktivnosti, ki jih organiziramo.

Izberite podiplomski študijski program:

Magistrski študij navdih za lastno podjetniško pot

Imam to srečo, da sem nekaj navdihujočih posameznikov spoznala ravno v času podiplomskega študija na MFDPŠ. Ta je ne le okrepil moje zanimanje za vse kar je povezano z znanjem, temveč je vzpodbudil tisto najpomembnejše - osebnostni razvoj. K temu so v veliki meri pripomogli nekateri izjemni posamezniki, s katerimi še danes negujemo tesne prijateljske vezi, prav poseben pečat pa so pustili tisti navdihujoči profesorji, ki so nas znali z ravno prav provokativnimi vprašanji vzpodbuditi, da pogledamo izven obstoječih okvirjev in se soočimo z največjo preizkušnjo na poti do uspeha: sami s seboj. Študij mi je poleg strokovnih kompetenc prinesel tudi dragoceno življenjsko izkušnjo, ki vedno znova privabi nasmeh na obraz in mi daje vzpodbudo za naprej.

Študijski programi 2. in 3. stopnje ti omogočajo odlično osnovo za uspešno mednarodno kariero:

Portret Svetlana Lazovič
Svetlana Lazovič
Diplomantka MZ, licencirana trenerka in vodja Brainobrain Celje

Zabeleži si pomembne datume

Avgust
Prijavni rok za doktorski študij
Do 30. 8.
Avgust
Prvi prijavni rok za magistrski študij
Do 30. 8.

ŽELIŠ IZVEDETI VEČ?

Naročiti se želim na
Prejemanje e-obvestil Strinjam se s prejemanjem e-obvestil za namen obveščanja po e-pošti o študijskih programih, dogodkih in novostih in da fakulteta shrani elektronski naslov, ime, priimek in ostale podatke. Več informacij o politiki MFDPŠ o varstvu osebnih podatkov.
Skip to content