Vabilo k sodelovanju na 9. KoME študentski konferenci

Spoštovane študentke, spoštovani študenti,

Študentski svet Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije ter Študentski svet B2 Visoke šole za poslovne vede vas vabita k sodelovanju na 9. KoME študentski konferenci, ki bo potekala pod naslovom: »DRUŽBA 4.0«, 11. aprila 2019 od 9.00 dalje na MFDPŠ.

Tehnologija in njen razvoj danes služita kot podpora človeku pri vključevanju v družbeno življenje, saj tako lažje sklepa nova poznanstva, se politično vključuje in lažje uresničuje svoje inovativne ideje na različnih področjih. Pa v prihodnje? Tehnologija bo postala del človeka in ne več le podpora pri njegovem vsakdanjiku, zato bo potrebno delovati tudi na področju transparentnosti, medsektorskega povezovanja, sodelovanja robot-človek ter kolektivni inteligenci.

Letošnja študentska konferenca predstavlja priložnost za spodbujanje podajanja znanj, mišljenj in ugotovitev na področju podjetništva, inovativnosti, umetne inteligence, digitalizacije, medicine in zdravstva, računalniških algoritmov ter drugih področij v luči razvoja in dogajanja Družbe 4.0. Vabimo vas, da predstavite svoja projektna, raziskovalna, seminarska ali zaključna dela, ki so nastala v času študija.

Več o temi in vsebini KoME študentske konference lahko najdete v priloženem vabilu. Prijava za udeležbo in oddaja konferenčnega prispevka sta možni do 1. 4. 2019 . Elektronska prijavnica je dosegljiva na POVEZAVI.

Vabljeni k prijavi in sodelovanju s prispevkom. Veseli bomo vašega odziva!