Drugi prijavni rok za dodiplomski študij

V študijskem letu 2019/2020 razpisujemo univerzitetni študijski program 1. stopnje EKONOMIJA V SODOBNI DRUŽBI ter visokošolski strokovni študijski programi 1. stopnje POSLOVANJE V SODOBNI DRUŽBIKandidate za vpis obveščamo, da bomo v drugem prijavnem roku imeli prosta mesta na obeh programih tako na rednem kot na izrednem študiju. Točno število mest bo objavljeno na naši spletni strani 21. 8. 2019.

Drugi prijavni rok bo potekal od 22. avgusta do 29. avgusta 2019 do polnoči. V drugem prijavnem roku se na še prosta vpisna mesta lahko prijavijo kandidati, ki se niso prijavili v prvem prijavnem roku ali se niso uvrstili v nobenega od v prvi prijavi naštetih študijskih programov ali se niso vpisali v študijski program, v katerega so bili sprejeti v prvem prijavnem roku, oziroma so se iz tega študijskega programa izpisali do vključno 16. 8. 2019. Več informacij si lahko preberete tukaj.

Vabimo vas na informativni dan, ki bo potekal 22. avgusta 2019, ob 16.00 na sedežu fakultete, na Mariborski cesti 7 v Celju.

(!) POMEMBNO: Za redni študij ima fakulteta koncesijo, kar pomeni, da je študij brezplačen in je financiran iz proračunskih sredstev. Za redni študij se lahko prijavijo tudi zaposleni kandidati.

Za dodatne informacije smo vam na voljo v Referatu za študij na elektronskem naslovu referat@mfdps.si ali na telefonski številki 03 425 82 20.