Konferenca »Leadership and Management in Schools and Business«, 5. 4. 2018

MFDPŠ in University of Prishtina, Faculty of Education in Faculty of Economics sta v četrtek, 5. aprila 2018, organizirala mednarodno konferenco »Leadership and Management in Schools and Business«, ki je potekala v Prištini na Faculty of Education, University of Prishtina.

Namen letošnje konference je bil prispevati k mednarodni razpravi o aktualnih vodstvenih in managerskih temah, ki so v zadnjem desetletju postale pomemben del svetovnih trendov. Z upoštevanjem razvoja članic EU in ostalih držav izven EU obstaja širok nabor literature in dobrih praks vodenja managementa v šolah in gospodarstvu, ki so bile obravnavane z nacionalnega vidika Kosova.

Z udeležbo nas je počastil tudi veleposlanik RS v Republiki Kosovo nj. eksc. Bojan Bertoncelj, ki je imel pozdravni nagovor.

Konferenca je bila namenjena managerjem, administratorjem, zaposlenim na odgovornih delovnih mestih v izobraževanju, ravnateljem, učiteljem/profesorjem z izobraževalnih in poslovnih institucij in šol na Kosovem in v širši regiji.

Program: