Predavanja tujih gostujočih profesorjev

MFDPŠ bo med 28. februarjem in 9. marcem 2018 gostila dr. Fredericka Kohuna iz Robert Morris University (ZDA), ki bo predaval na vseh treh stopnjah študija pri predmetih E-poslovanje, Sistemi managementa znanja in Zahtevnejši vidiki družboslovnega raziskovanja, ter dr. Karima Moustaghfirja s Al Akhawayn University in Ifrane (Maroko), ki bo predaval na dveh stopnjah študija pri predmetih Doktorski seminar 2 in Management človeškega kapitala.

Tuji gostujoči profesorji bogatijo študijski proces in študentom predstavljajo nova spoznanja in nove načine poučevanja. Gostovanja mednarodno priznanih predavateljev iz različnih področij potekajo v okviru Javnega razpisa Krajša in daljša gostovanja tujih strokovnjakov in visokošolskih učiteljev na slovenskih visokošolskih zavodih v letih 2016 – 2018, ki je sofinanciran s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

“Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1 Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc, specifičnega cilja: 10.1.3 Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema.”

      

Skip to content